Biografia

"Els plecs, els frunzits i els petits detalls són alguns dels elements més característics dels patrons de Name:, presents en totes les seves col·leccions potencien la idea d’una elegància més urbana."

"Name:" es una marca creada per Irene Sabaté i Clara Aspachs el 2006. Allunyada de frenetismes, "Name:" és el temps que fa falta per apreciar les petites coses i crear peces de roba sense data de caducitat, totes elles dissenyades i produïdes 100% a Barcelona, tornant així a incentivar tots els processos pels que passa la col·lecció. Seguint així la mateixa filosofía les fornitures i els teixits que utilitzen provenen d’empreses properes que, a l’hora, permeten un tracte més cuidat del producte.

Els plecs, els frunzits i els petits detalls són alguns dels elements més característics dels patrons de Name:, presents en totes les seves col·leccions potencien la idea d’una elegància més urbana. Aquests, units a formes i volums cuidadosament estudiats, donen lloc a un conjunt de dissenys que pretenen combinar feminitat i comoditat.

Biografia Name: